Könyvespolc

Gondolat Kávézó

Szeretettel meghívjuk a Gondolat Kávézóba! Váljon Ön is kávémesterré, és készítsen velünk különleges „gondolt" kávét! Ugyan most még csak virtuálisan, de amint a könyvtár újra kinyit, személyesen is várjuk Önt és barátait. Addig is legyen mester, írjon nekünk gondolatokat, idézeteket, hiszen ezekből lesznek a finom kávék! Lássuk is hogyan!

A gondolatok a szívet melengető beszélgetések alapjai. Ön is fontos, Önt is várjuk, számítunk Önre is, tartozzon közénk! Itt találkozni lehet, itt barátságok köttetnek, itt a mosoly szívet erősít és lelket boldogít.

Miért is érdemes ebben a programunkban részt venni?

  • Mert fejleszti, és kiteljesíti a belső harmóniát azáltal, hogy a pozitív gondolkodást és életszemléletet napi rutinná varázsolja.
  • A programban résztvevők rendszeresen kapnak lehetőséget személyes találkozókra (Kávé percek).
  • A Kávé percek alkalmával a gondolatokat segítünk valósággá váltani.

A Mesterek gondolatait a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk. Kérjük, hogy az idézet vagy gondolat elé írják a kínálatban szereplő specialitás nevét. A választék igényeiknek megfelelően folyamatosan bővül, dinamikusan változik.Kérdése van? Ötlete van? Írjon nekünk! Hívjon a 06-49/544-552 számunkon!


Játékra fel! - Barangolás a művészetek világában
Rendkívüli emberek, akikről keveset tudunk!

Tiszaújváros - Érezd magad otthon logó

Hamvas Béla Városi Könyvtár
Cím: 3580 Tiszaújváros, Széchenyi út 37. 
Telefon: 49/548-430
 

Minősitett konyvtar cim

Minősített könyvtár cím

(C) 2023 | TISZAÚJVÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT ÉS KÖNYVTÁR | Készítette: TPMH